La Filarmonica della Scala a Noto

Filarmonica della Scala Concert is een eerbetoon aan Callas in Noto Op 9 juli, voor de majestueuze kathedraal, onder leiding van Robert Trevino Het gerenommeerde Filarmonica della Scala Orkest uit Milaan herdenkt het honderdjarig bestaan van Maria Callas's geboorte met een opmerkelijk concert gepland op 9 juli om 21.30 uur. Dit buitengewone evenement vindt plaats op de achtergrond van de iconische trappen van de Noto-kathedraal, een architectonisch juweeltje dat de barokke pracht vertegenwoordigt en erkend wordt als een UNESCO werelderfgoed.

Koop een kaartje voor het Concert.

Onder het meesterlijke stokje van Robert Trevino, dirigent met internationale faam, zal het Filarmonica della Scala Orchestra, bekend als een van 's werelds beste ensembles, het publiek betoveren met twee prachtige werken uit het romantische symfonische repertoire: Mendelssohns beroemde 'Italiaanse Symfonie' en Beethovens boeiende Zevende Symfonie. brengt het orkest een oprecht eerbetoon aan het onvergelijkbare Maria Callas, met de aangrijpende ouverture uit ‘Norma’ en de iconische aria ‘Casta Diva’.

Maria Callas

Dit langverwachte evenement, met trots ondersteund door het Ministerie van Cultuur van de gemeente Noto, het Ministerie van Cultuur en de regio Sicilië, is bedacht en geproduceerd door Mediatica in samenwerking met de Association Concerti Città di Noto.

Gianni Filippini, de organisator, sprak zijn dank uit aan burgemeester Corrado Figura voor zijn niet-aflatende inzet bij het organiseren en promoten van dit belangrijke muzikale feest. Filippini erkende ook de onschatbare steun van verschillende bedrijven die hebben geïnvesteerd in het tot leven brengen van dit concert. Dit ambitieuze project sluit aan bij Noto's voortdurende visie om een wereldwijd gerenommeerde bestemming te worden. Tegen de achtergrond van de trappen van de kathedraal belooft het optreden van een van 's werelds meest gewaardeerde orkesten het publiek te boeien met een programma van buitengewone schoonheid.

La Filarmonica della Scala di Milano

Het unieke podium, omlijst door de architecturale wonderen van Palazzo Ducezio en de kerk van San Nicolo, zal dienen als een passend platform voor de 65 virtuoze muzikanten van het Filarmonica della Scala Orchestra, geleid door de getalenteerde Robert Trevino. Omdat er slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar zijn, krijgen slechts 700 gelukkige bezoekers de kans om dit betoverende concert live te ervaren, waarbij ze zich onderdompelen in een exclusieve en suggestieve ambiance. Er wordt ook een exclusief pakket aangeboden, dat toegang biedt tot een onvergetelijke avond, inclusief toegangskaarten, een welkomstdrankje, een diner na het evenement en een programmacatalogus.

Ga met ons mee op dit uitzonderlijke muzikale feest, terwijl het Filarmonica della Scala Orchestra je meeneemt op een transcendente reis, een eerbetoon aan de buitengewone erfenis van Maria Callas te midden van de tijdloze schoonheid van het Zuidoost-Siciliaanse landschap van Noto.

Koop een kaartje voor het Concert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands
×